sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Nukkeja ja Tikkejä

Ensinnäkin meidän ainoa tyttökissamme Pimu leikattiin jo viimeviikon maanantaina, mutta laiskana en ole saaanut aikaan päivitellä blogia. Eläinlääkärissä sanottiin, että harvat kissat hirveästi nuolevat haavaa. Joten emme laittaneet kauluria tai suojaa haavalle. Mutta eipä aikaakaan, kun Pimu jo repi tikkejä hampaillaan! Sitten vain äkkiä kauluri kaulaan.


Kauluri painoi Pimu-raukan päätä pahasti ja se oli aivan sydäntäsärkevän onnettoman näköinen! Kauluri ei minunkaan hermoilleni sopinut, sillä olin koko-ajan kyttäämässä, ettei nauha kaulurissa kuristaisi vauvaa.


Sitten äiti alkoi kehitellä lappua, joka sidottiin itsestään tarttuvalla haavasidoksella Pimun haavan päälle. Sen se antoikin olla ja olikin jo tottunut siihen, kunnes  otimme tikit pois ja Pimun kärsimys päättyi ;)


Sitten toinen juttu oli se, että viikko sitten lauantaina meille tuli pieni ragdoll(=räsynukke) vauveli nimeltänsä Alpo. Alpo itkeskeli hieman ensimmäisenä yönä äiti ikävää, mutta sitten se rauhoittui!
Aluksi Pimu sähisi Alpolle ja Alpo murisi Pimulle ja Mikille, mutta päivän päästä ne olivat jo rauhassa. Nyt kissat ovat jo sillä asteella, että nukkuvat keskenään ja pesevät toisiaan :) Alpo on myös ottanut Pimun adoptio äidikseen :)) Alpo on monen monta kertaa yrittänyt imeä Pimulta maitoa, eikä suostu tajuamaan, että eihän sieltä mitään tule :DDDD Pimu on päässyt jo 6kk imetyshommiin :D))))










Ja nyt sitten vielä viikon päästä pitäisi bengali vauva tänne rantautua!!

1 kommentti:

  1. Ahihii ^^ Onpa hellyyttävää! Tulen lauantaina katsomaan uutta.

    VastaaPoista